ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

ARTOTEC Collection 2o1o ~ Lekredskap ~ Lekmiljöer ~ Lekskulpturer… – Newsdesk

Lämna en kommentar

ARTOTEC Collection 2o1o ~ Lekredskap ~ Lekmiljöer ~ Lekskulpturer… – Newsdesk.

ARTOTEC har skapat en collection av alternativa, robusta och innovativa lekredskap/lekskulpturer och stadsmöbler för barn och vuxna i utemiljöer.

Det är med stor hänsyn till de senaste europeiska säkerhets -standarder och normer SS-EN 1176:2008 (justerade i Sverige våren 2009) och i enlighet med conceptet Universal Design som ARTOTEC på ett tydligt sätt formger sina produkter.

 • Lekredskapen är anpassade bl.a för att kunna användas även av rörelsehindrade barn.
 • ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer.
 • ARTOTECs produkter tillverkas i Sverige och vi kan konstaterar att detta är en garanti för hög kvalitet (miljö, säkerhet och hållbarhet).

– I dag består det tvärvetenskapliga nätverket av ett 65-tal personer. Det rör sig bland annat om konstnärer, arkitekter, ergonom, stadsplanerare, forskare, designer, civilingenjörer, tillverkare, hantverkare och branschfolk.

Grundaren Frédéric Iriarte, konstnär och f.d lärare, inititivtagare och kurs ansvarig på bl.a KTH (Kungliga Tekniska Högskola) inom “Innovation och Design” eller “Konst & Teknik Färg och Form” beslöt sig efter flera år av forskning, modellering och idée-skissande att dela av sin kunskap och sina lekredskap och stadsmöbler till publiken och kunder.

 Nu kan vi presentera 8 st helt nya produkter i

ARTOTEC collection2o1o som är certifierade enligt de senaste Europeiska säkerhets normer och standarder SS-EN 1176:2008 och godkända för att vara helt tillgänglig anpassade i enlighet med Univeral Design.

 Det är med en särpräglad konstnärlig tusch, utstrålning, budskap, och en karateristik form med både konst & teknik som Frédéric Iriarte sammansvästsar den bästa i alla världar.

För barnen, för vuxna, pedagoger, hållbara kvalitetsmaterial med mjukaformer, säkra för lek och sköna för contemplation.

 Användarvänliga lekredskap som väl smälter in i stadsbilden och lämnar ett spår som en tecknad linje liksom en signatur av kvalitet.

Välkomna till ARTOTEC Universum med konst & Teknik för alla.

 För barn är dröm och fantasi verklighet!

 •  Konst
 •  Produktutveckling ~ Design
 •  Materialkvalitet
 •  Färgkvalitet
 •  Lekvärde ~ Pedagogik
 •  Anpassade ~ Tillgängliga
 •  Mångfald ~ Identitet
 •  Miljö ~ Hållbarutveckling
 •  Säkerhet ~ Hälsa

 Vänligen kontakta oss för speciella önskemål (instruktioner för installation, prissättning, leveransvillkor …).

 Vi kommer att svara så snart som möjligt och vi kommer att träffa er för att skräddarsy våra insatser i ditt projekt.

 Kontor:

Designstudio

 • Telefon: 070 22 37 842

 ARTOTECs kvalitetskriterierna bygger på starka rekommendationer och vår erfarenhet, satsningar och engagemang för våra kunder.

Framtiden är nu!

Produktöversikt ARTOTEC Collection 2o1o

http://www.artotec.org/ARTOTEC-Collection-2010/ARTOTEC-SV-COLLECTION-2010.pdf

 

_______________________________________________________________________
OBS! Foto, texter och förslag kan inte användas, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare ARTOTEC AB. Skicka en förfråga till info@artotec.org

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s