ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

ARTOTEC lekskulpturer och urbana möbler; Nyheter: Mera färg och… – Newsdesk

Lämna en kommentar

ARTOTEC lekskulpturer och urbana möbler; Nyheter: Mera färg och… – Newsdesk.

ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa, pedagogiska, lekfulla och robusta lekmiljöer, lekredskap, lekskulpturer och urbana möbler för små och stora.

☼ Inom ARTOTEC arbetar ett tvärvetenskapligt nätverket av konstnärer, arkitekter, pedagoger, ergonomer, stadsplanerare, forskare, formgivare, civilingenjörer, tillverkare, hantverkare och diverse specialister.

☼ Nu kan vi på ARTOTEC presentera nya produkter i ARTOTEC collection 2o11 som är certifierade enligt de senaste Europeiska säkerhetsnormer och standarder SS-EN 1176:2008 och godkända för att vara helt tillgängliganpassade i enlighet med konceptet Design för Alla.

Nyheter: Mera färg och längre garantier! 

☼ Vi har utökat vårt produktsortiment med nya färger i RAL-kulör RAL 5002 Ultra Marin ~ RAL 5021 Water Blue ~ RAL 6004 Blå Grön

☼ 15 års garanti lämnar vi för våra produkter. Gäller inte vandalism eller skadegöresle men produkterna är motståndkraftiga mot snöröjning och stötar under t.ex vårstädning, tack vare dess kraftiga material och konstruktionsform.

För mer information:

ARTOTEC AB Sverige: http://www.artotec.se

ARTOTEC AB International: http://www.artotec.org

ARTOTEC Nyheter: http://www.artotec.se/sverige/aktuellt.html

ARTOTEC Pressmeddelande: http://www.artotec.se/sverige/nyheter/ARTOTEC-NYHETER-20110316.html

eller maila till oss info@artotec.se

Annonser

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s