ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

ARTOTEC söker säljare omgående – Newsdesk

Lämna en kommentar

ARTOTEC söker säljare omgående – Newsdesk.

Säljare sökes omgående

ARTOTEC AB Lekskulpturer ~ Lekredskap ~ Lekmiljöer  

Arbetsuppgifter:  FÖRSÄLJNING av innovativa lekskulpturer, lekredskap och stadsmöbler för barn och vuxna i utomhusmiljöer.

ARTOTEC är i ständig expansion med nya uppdrag och innovativa idéer och söker därmed en försäljare som brinner för att utveckla ARTOTEC och så småningom även i Europa men i ett första skede i Sverige.

den sökande skall helst ha teoretisk och praktisk erfarenhet särskild riktad mot konst & teknik, miljögestaltning, säkerhet.

Den sökande ska ha god vana och dokumenterad erfarenhet av direkt kontakt, försäljning, offertföreläggande, fakturering och även kunna delta i offentliga upphandlingar. 

Den sökande ska ha goda kunskaper och färdigheter vad gäller att uttrycka sig och formulera sig både i muntliga och skriftliga former även på engelska. Det är en merit om den sökande har intresse för och  kännedom om konstnärligt verksamhet.

Den sökande bör ha erfarenhet av arbete med utomhusmiljöer, har bra förmåga att förhandla med kunder, installatörer, konstruktörer, byggherrar och byggansansvariga. Hon/han ska kunna sköta leverans från fabriken till kunder. Juridiska kunskaper kan vara av bra men är inget krav.

Den sökanden skall vara intresserad av att utveckla barns och vuxnas utomhusmiljöer med allt vad det innebär praktiskt och pedagogiskt.

Den sökanden måste vara utåtriktad, kunnig, positiv, seriös och professionell, självständig och entreprenör, med ordning och reda. I tjänsten ingår att regelbundet informera företagsledningen om pågående och tilltänkta aktiviteter .

Det finns en hel del marknadsföringsmaterial som produktkatalog, webbsida, visningsexemplar, visitkort, prislista, montering – skötselanvisning och produktegenskaper samt diverse film och fotodokumentation m.m.

Om du gillar upplägget kan du starta snarast möjligt. Du får allt stöd du behöver av Frédéric Iriarte ägare och grundare samt andra personer som är delaktiga i företagets utveckling.

KORT OM ARTOTEC

ARTOTEC är ett företag som för arbetar tvärvetenskapligt för att främja och stödja utveckling av nya lekmiljöer och lekredskap.

Nya lekredskap, så kallade lekskulpturer skapas och tillverkas med allt vad det innebär av säkerhet och estetiska, sociologiska, pedagogiska och tekniska krav som idag ställs och som kommer att ställas i framtiden.

ARTOTEC tar hänsyn till och tar till vara på:

       Barnens nyfikenhet och fantasi

       Barnens perspektiv och orientering

       Barnens psykosociala, fysiska och motoriska utveckling

       Barnens styrka och kraft i lekens stund

Varaktighet/Arbetstid

Visstidsanställning 3 – 6 månader provanställning med möjligheter till förlängning vid positiv utveckling. Heltid/Deltid enl. överenskommelse

Ansökan

Skickas snarast till info@artotec.se med CV och intentioner.

Kontaktpersoner

Frédéric Iriarte, tfn: 08-551 701 77, mobil: 070 22 37 842, e-post:  info@artotec.se  

Arbetsgivare

ARTOTEC AB – orgnr 556768-4294

 SNI-KOD/Beskrivning

72190 Annan naturvetenskaplig och teknisk forskning och utveckling
74101 Industri- och produktdesignverksamhet

Verksamhetsbeskrivning

Föremålet för bolagets verksamhet är att formge, tillverka, marknadsföra och sälja innovativa och certifierade lekredskap för barn och vuxna. Filosofin är att sammanföra konst och teknik i sin produktutveckling och på så sätt säkra företagets konkurrenskraft och därmed förenlig verksamhet.

Postadress

ARTOTEC AB – Sandtorpsvägen 5 – SE-153 30 JÄRNA, Stockholm

Ansökan: http://www.artotec.se/sverige/produkter/Saljare-sokes-ARTOTEC.doc

Internet: http://www.artotec.se

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s