ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

ARTOTEC har skrivit kontrakt med den franska tågoperatören SNCF, motsvarigheten till SJ

Lämna en kommentar

Vi har nöjet, stoltheten och glädjen att meddela att vi har skrivit kontrakt med den franska tågoperatören SNCF, motsvarigheten till SJ.

Första anhalten av fem planerade tågstationer i Paris är vid Lardy station (söder om Paris).
Ett litet steg i en väletablerad världskänd institution och en förebild för många verksamma professionella aktörer i området.
SNCF har ca 7 892 tågstationer i Frankrike därav 5 886 som är aktiva.
Ett till tydligt bevis på att vår innovativa, attraktiva och robusta utrustning möter behovet av ett modernt samhälle som ständigt utvecklas med stort respekt för en hållbar framtid.
Nu tillhör vi den officiella skaran av leverantörer till europas största järnvägsföretag.

Mer information på ARTOTEC MAGAZINE

_______________________________________________________________________
OBS Foto, texter och förslag kan inte användas, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare Frédéric Iriarte (konstnär) och ARTOTEC AB.
© Konst, Design har mönsterskydd i enlighet med OHIM, ADAGP, BUS, ARS, STIM, CopySwede med flera WorldWide. Skicka en förfråga till info@artotec.org.

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Lämna en kommentar