ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

SUNDSVALL VÄXER Tack vare bl.a ARTOTEC !

Lämna en kommentar

SUNDSVALL VÄXER Tack vare bl.a  ARTOTEC !

Byggherrar, Sundsvalls kommun:

  • Stadsbyggnadskontoret bygger allmänna gator, gång- och cykelvägar, kajpromenad och grönområden.
  • Drakfastigheter* bygger äldreboende
  • Norra Kajen Exploatering AB*, har i uppdrag är att utveckla Norra kajen enligt intentionerna i ”Stadsvision Sundsvall”, bolaget ägs av Sundsvalls kommun:
  • Mitthem* bygger trygghetsboende och hyresrätter:

Byggherrar, privata aktörer:

Entreprenörer:

  • PEAB* genomför kajupprustningen i området åt Stadsbyggnadskontoret
  • NCC* genomför markarbeten och bygger i området åt Stadsbyggnadskontoret.

* För mer information om de organisationer, företag eller andra aktörer som omfattas av ett projekt kan du klicka på namnet för att komma till respektive verksamhets hemsida.

ARTOTEC Lekskulpturer & parkmöbler med [Konst & Teknik]

http://www.artotec.se/

_______________________________________________________________________

OBS Foto, texter och förslag kan inte användas, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare Frédéric Iriarte (konstnär) och ARTOTEC AB.
© Konst, Design har mönsterskydd i enlighet med OHIM, ADAGP, BUS, ARS, STIM, CopySwede med flera WorldWide. Skicka en förfråga till info@artotec.se .

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Lämna en kommentar