ARTOTEC Magazine – Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m.

Utställningar, seminarier, symposier, konferenser och det officiella utnämnandet av vinnare och deltagare, samt invigning som presenterar projektförslag till den stora internationell arkitekt/designer tävlingen för framtidens Guggenheim Museum i Helsingfors, Finland.

Lämna en kommentar

Utställningar, seminarier, symposier, konferenser och det officiella utnämnandet av vinnare och deltagare, samt invigning som presenterar projektförslag till den stora internationell arkitekt/designer tävlingen för framtidens Guggenheim Museum i Helsingfors, Finland.

Som vi nämnt tidigare deltog ARTOTEC i denna internationella tävling. Vårt förslag är nu allmänt tillgängligt i sin helhet på webbplatsen för stiftelsen GUGGENHEIM Foundation.

Vi stödjer och följer med intresse utvecklingen av det alternativa förslag under projektnamn The Next Helsinki.

Utställningen « GUGGENHEIM HELSINKI NOW! » pågår från den 25 april till den 16 maj 2015, Kunsthalle Helsinki.

Två seminairer, Principles of Play Children’s (Workshop) och Play Today (Lecture) är speciellt organiserade för detta ändamål. De ägnar särskild uppmärksamhet till lek och dess psykologi samt dess specifika dynamiska effekter på förändringar i allmänhet, utveckling och vitalitet i vår samhälle.

Vi är stolta över att har varit delaktigt i processen av detta projekt och noterar att vårt arbete är och ger som ”ringar på vattnet genom det specialla spiralformade mönster av ARTOTECs design” väckt relevanta frågor och resonemang inom konsten, arkitekturen, stadsplanering, landskapsarkitektur och design i ett humanistiskt och ansvarsfullt perspektiv och skala med avsikt att skapa ett bättre samhälle.

ARTOTEC Propopsal GH-44095710

Integrated [ART & TECHNOLOGY] concept in an architectural, landscaping and urban context.
Iceberquiem / Pyramidus / Volcanus / Naturalys

This proposal is based on a purely artistic idea, conceptual assimilations, an allegory of the representation of an ICEBERG and a VOLCANO.

 

Vill du läsa mer …

Källa: ARTOTEC Aktuellt

_________________________________________________________________

OBS! Foto, texter och förslag kan inte användas, kopieras, reproduceras eller distribueras utan skriftligt tillstånd av upphovsrättsägare ARTOTEC AB. Skicka en förfråga till info@artotec.org

Författare: ARTOTEC Magazine - Sweden

Ett MAGAZINE om Innovativ Urban Design, Attraktiv Lekutrustning och Lekmiljöer, Lekpedagogik, Ergonomi m.m. Idag har vårt nyhetsbrev ca 4 500 abonnenter från kommunansvariga, park och miljöplanerare, arkitekter, landskapsarkitekter, fastighetsägare, branschfolk och politiker som vill veta mer om ARTOTECs innovativa utveckling. Företaget ARTOTEC föddes och lever med ett syfte; att förnya en gammalmodig bransch med innovativa, attraktiva, och spännande lekredskap och parkmöbler. ARTOTEC AB och ARTOTEC /forskning är en organisation som för samman experter från skilda områden för att främja och stödja utvecklingen av nya innovativa lekmiljöer, lekredskap och lekskulpturer. www.artotec.se

Lämna en kommentar